Samenwerkingen

SAMENWERKEN VOOR SUCCESVOLLE PROJECTEN!

Een stichting en/of project zelf hoeft niet groot te zijn, om een verschil te maken. Rechtstreeks contact met de lokale community, een goed netwerk en de juiste samenwerkingen hebben hier een veel groter aandeel in.

Daarom werk ik samen met de onderstaande organisaties voor succesvolle projecten. Wil je graag meer weten over het hoe en waarom ik aan deze projecten werk, kijk dan eens bij “Over Leon

STICHTING CHICA – GOED ONDERWIJS VOOR IEDEREEN

Stichting Chica wil door het realiseren van onderwijskundige projecten voor kinderen in Oeganda, het kennisniveau van deze groep kinderen verbeteren en ontwikkelen. De kinderen en jongeren hebben hierdoor betere toekomstmogelijkheden.

Stichting Chicawww.stichtingchica.nl

STICHTING PROJECTEN SOROTI

Stichting Projecten Soroti heeft ten doel het bieden van tijdelijke en structurele hulp in geld en/of goederen aan de mensen en scholen in Uganda. De eerste doelstelling is het verbeteren van de leefomstandigheden en het creëren van toekomstmogelijkheden.

Stichting Projecten Sorotiwww.projectsoroti.nl

CALL TO CARE UGANDA

Call To Care Uganda is a 501(c)(3) nonprofit organization founded in 2007 with a mission of helping vulnerable children and those who care for them in Uganda through health and education initiatives.

Call to Care Ugandawww.calltocareuganda.org

AFRIPADS – REUSABLE SANITARY PADS

We provide women and girls with a sustainable solution for managing their periods with comfort and dignity. Made in Uganda – by women, for women, with love!

AFRIpadswww.afripads.com

DOELSHOP.NL

Via doelshop.nl kun je shoppen bij meer dan 250 bekende webwinkels. Per aankoop gaat er gratis een donatie naar het goede doel van jouw keuze, zonder dat het je iets extra kost!

DoelShop.nlwww.doelshop.nl