STORIES

VERHALEN, FOTO, VIDEO, BLOGS EN VLOGS


ONTDEK MET MIJ MEE!
Tijdens mijn wandelingen en op reis maak ik foto's met mijn iPhone, Canon camera en zo af toe ook met mijn drone. Ik ben geen professionele fotograaf en maak foto's puur uit eigen interesse. Als een foto  mooi is gelukt en ik er blij mee ben. Dan deel ik hem uiteraard graag. En dat is wat ik doe op deze pagina en op Instagram.


**Let wel!! Berichten hoeven van mij niet eeuwig op het internet te zwerven. Ze verdwijnen daarom na verloop van tijd. Dus wil je niets missen kom dan af en toe gewoon even kijken op deze pagina.. Of abonneer je op mijn nieuwsbrief.

Wandelen is één van mijn grootste hobbies. Geen doel, geen richting. Gewoon starten met wandelen. Ontdekken wat er te ontdekken valt. Ook al loop ik meerdere keer hetzelfde pad. Telkens ontdek ik weer wat anders. 


Naast het doelloos dwalen loop ik graag lange afstandspaden. Op dit moment loop ik samen met mijn vader het Pieterpad. En binnenkort staat de Rothaarstieg op het programma. 

UITGELICHT

WANDELEN

Wooldsche Veen: Ontdekken van een nieuwe stukje natuur

#WANDELEN #NATUUR

GEPLAATST OP 13 NOVEMBER 2020

In de natuur voel ik mij thuis. In de natuur voel ik mij op mijn best.  De geluiden en de rust. De kleuren en het licht. Het ultieme genieten. 


Ik mag daar dan ook graag een nachtje overnachten in mijn tent of hangmat. Een kampvuur en een biertje maken het dan af. En uiteraard de camera mee om de mooiste momenten en plaatjes vast te leggen.

UITGELICHT

NATUUR

Ik hou van de seizoenen! Welkom Herfst!

#HERFST #NATUUR

GEPLAATST OP 7 NOVEMBER 2020

Oeganda is inmiddels mijn tweede thuis geworden. Ieder jaar reis ik er naar toe om verder te werken aan 1 van mijn grootste dromen. Goed onderwijs voor iedereen.


Samen met Stichting Chica ondersteunen we 3 scholen met school- en bouwmaterialen.  Ook drinkwaterpompen en maandverband zijn daar inmiddels aan toegevoegd. 


Daarnaast geniet ik in Oeganda ook van de prachtige natuur, onze vrienden, de mensen, de dieren, kleuren en geuren en alles wat het land te bieden heeft. 

UITGELICHT

OEGANDA

Wandelen bij de Sipi Falls in Oeganda

Tussen de projectbezoeken door hadden we ook een dagje vrij gepland. Dus op naar de Sipi Falls voor een bergwandelingetje.. Dat het met bakken uit de lucht kwam, met her en der ook een mooi donderklap maakte niet uit. Want wat is het prachtig daar!!


Samen met de gids een wandeling gemaakt van ca. 2,5 uur met een hoogte stijging van 200 meter. Over mooie waterstromen en door kleine bergdorpjes op naar de hoogste waterval. Het is was een heerlijk dag..

#OEGANDA #NATUUR #WANDELEN

GEPLAATST OP 14 NOVEMBER 2019

6 nieuwe klaslokalen voor de Unity School


Deze lokalen zijn mogelijk gemaakt door een samenwerken van de Stichting Chica, Call to Care Uganda, de lokale community en de Wilde Ganzen. Een super mooi project met een super gaaf resustaal. 

#OEGANDA

GEPLAATST OP 11 NOVEMBER 2019

Met de boda boda op bezoek bij een Oegandese familie

De Boda Boda is 1 van de belangrijkste vervoermiddelen in Oeganda. Rij mee met de Boda vanuit de Village van een arm gezin naar Soroti en zie wat we onderweg allemaal tegenkomen.

#OEGANDA

GEPLAATST OP 1 MAART 2019

BIKEPACKING: DE START VAN EEN NIEUW AVONTUUR

#TERUGNAARBOVEN #WANDELEN #NATUUR #OEGANDA

Wandelen is al jaren mijn grootste hobby. Met de back-pack de wijde wereld en de natuur in. Nu heb ik al jaren de gedachte om ook meer op de fiets de wereld te gaan ontdekken. En tot voor kort had ik het idee, dat ik daar eerst een nieuwe fiets voor moest kopen.. het kwam er dus nog niet echt van.


Bikepacking.. de lichtere variant van op vakantie met de fiets. En dus goed te doen met de cyclocross fiets die ik al heb. Het belangrijkste detail is er nu dus. De tassen zijn inmiddels ook binnen en het avontuur kan dus beginnen. 

UITGELICHT

BIKEPACKING

DE START VAN EEN NIEUW AVONTUUR

Een nieuw avontuur is begonnen. Na jaren denken dat ik eerst een nieuwe fiets moest kopen, om op fietsvakantie te gaan, heb ik nu iets ontdekt dat beter bij mij past.


Bikepacking wordt de nieuwe uitdaging en het begin is. Want de fiets had ik al en de tassen zijn gisteren binnen gekomen. Het avontuur kan beginnen en zal in het begin vooral uit korte trips en veel leren bestaan. Het eerste ritje zit er inmiddels op en verbeterpunten zijn genoteerd.

#BIKEPACKING

GEPLAATST OP 31 MEI 2020

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren